Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Egész évben alkalmazható receptek » Lusta asszony rétese

felvitel dátuma: 2019-09-25 22:48:11       mai nézettség: 2       nézettség: 458
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

10 dkg vaj
20 dkg liszt
20 dkg porcukor
25 dkg túró
5 db őszibarack kis darabokra vágva
2 ek mazsola
1 sütőpor
1 /2 liter tej
3 db tojás
1 vaníliás cukor

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
Egy 20 ×30 cm- es tepsit vajjal kikenjük.
A lisztet,porcukrot,sütőport összekeverjük.
Felét a a vajjal kikent tepsibe szórjuk.
Rászórjuk a túrót.
Rászórjuk a barack darabkákat,mazsolát.
Ráhintjük a a másik fele cukros lisztes keveréket.
A tojásokat a tejjel,vaníliás cukorra gépi habverővel felverjük és a lisztes keverékre öntjük úgy,hogy teljesen befedje.
Egy kissé megrázogatjuk a tepsinket.
Egy jó magas falú tepsit használjunk a sütéshez.
200 fokra melegített sütőben,szép arany barnára sütjük.
Sütés közben fedjük be alufóliával,hogy meg ne égjen a teteje.
Langyosra hűlve szeleteljük,porcukorral meghintve kínáljuk.

 

 

 

 

 

 

Szakács: Edit


Film link: https://www.facebook.com/konyhamania.edit.modra

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.