Hozzávalók 4 személyre:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
Elkészítése:
A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
Elkészítés: A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban,közepes hőfokon kisütjük. Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!