Madártej:
1 liter tej
4 tojás
4 evőkanál cukor
1 vaniliáscukor
1 liter tejet felrakjuk fözni a vaníliás cukorral majd addig a tojásokat szétválaszuk egyik tálba a fehérjét a másik meg a sárgáját.
A fehérjét felverjük én gépi habverővel szoktam ha kész akor a sárgájaba rakom az cukrot és habosra felvétel hogy a cukor elkeveredjen benne. Amint for a tej evőkanállal szedek a tejbe és megföztem az egyik oldalát majd a másikat amint kész kiszedni lecsöpögtetem után a tejet vissza rakom ha felfort a sárgás maszát bele keverem és ha megvan addig fözöm míg felfő és kész tálalás kor rakok a madár tejből és utána rá a habot és kihült akor fogyasztható .
Akkor akarja duplázhatatja a mennyiséget attól függ hogy ki mennyit szeretne.en azt tetem duplaztam isteni finom
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!