Hani, ez non+ ultra!
A kakaós piskótához:
18 dkg finomliszt
2 ek. cukrozatlan kakaópor
2 csapott kk. sütőpor
6 tojás
18 dkg kristálycukor
1 tasak vaníliás cukor
A krémhez:
10 dkg kristálycukor
3 dl tej
2 dkg vaníliás (főzős) pudingpor (fél csomag)
20 dkg étcsokoládé (minél nagyobb kakaó tartalmú)
5 ek. rum vagy pár csepp rumaroma
25 dkg lágy margarin/vaj
1 narancs reszelt héja
A bevonáshoz:
marcipán
ételfesték
Hani, ez non+ ultra!
Köszönöm szépen Aranka! Libbent az a fátyol:-)!
Anita! Mielőtt álomra hajtom a fejem, avass be a titkodba: néked a gyerekek mellett hány óra is az 1 nap, hogy minderre jut időd!?
Érdemes volt várni:-))))Szuper lett!!
Köszönöm Timi:-)! Aranka: hát, sokszor megtoldom az éjszakával a nappalokat:-)! De jó lenne a 24 óra helyett mondjuk 28 óra, ha lehetne ilyen kívánságom:-)!
Ötletes és nagyon szép!
Nagyon kreatív! Le az összes nemlétező kalapjaimmal előtted!!!! Gratulálok, Anita!
Ez is nagyon teteszik azért a tök-életes tota nekem az a favorit!
Az, hogy csodálatos - hát enyhe kifejezés! Gratulálok, nagyon tetszik!
Értem már a titkolódzást, nagyon ötletes, GRATULÁLOK és engedj meg egy szeretetteljes írígységet.
Csudajó lett!
Köszönöm Heni:-)!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!