A 2 liter tejet feltettem melegedni, közben 10 db tojást ketté választottam. A sárgákat kikevertem 6 ek. cukorral, 1 kanál házi vaníliás cukrot raktam bele. Jól kihabosítottam, majd a meleg tejjel hígítottam, közben kevergettem kézi habverővel. Mikor felforrt a tej, állandó keverés mellett beleöntöttem a sárgákat, kicsit összeforrt és elzártam a gázt.
A fehérjékbe is tettem 1 kanál házi vaníliás cukrot, majd kemény habbá vertem, majd két nagy lapostányérra váltakozva kanalazgattam, (míg el nem fogyott) majd egyenként betettem a 700 W-os mikróba, pont 1 percre. Kb. 3-4 tányérnyi hab lett belőle. Én már régóta csak mikróban készítem a habot, mert így sokkal gyorsabb, 30 perc alatt készen vagyok mindennel.