Kipróbáltam. Jól sikerült, nem volt hibája. Az benne a legnagyszerűbb - a finomságán túl - hogy pofonegyszerű az elkészítése. :) :)
8 tojás fehérje
8 ek cukor
8 ek liszt
fél cs sütőpor
Krém:
8 tojássárgája
2 cs vaníliás pudingpor
1 ek liszt
8 dl tej
25 dkg Rama
20 dkg cukor
2-3 dl tejszín (Hullala )
1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
2. A tojássárgákból a pudingporral, a liszttel és a tejjel sűrű krémet főzünk, majd hagyjuk kihűlni.
3. A margarint kikeverjük a cukorral, a két krémet összekeverjük, és rákenjük a tésztára. A tetejére keményre felvert tejszínhabot teszünk.
Kipróbáltam. Jól sikerült, nem volt hibája. Az benne a legnagyszerűbb - a finomságán túl - hogy pofonegyszerű az elkészítése. :) :)
Köszönöm a visszajelzést kedves egészségre váljék
Egyvalami hiányzik a receptből: a margarinnal kikeverendő cukor mennyisége. Egy gyakorlott háziasszonynak nem gond, csak a kezdőknek okozhat esetleg fejtörést. ;)
Igen a felsorolásban ott van a mennyiség csak a nyíllal kell lejjebb lapozni Krém: 8 tojássárgája 2 cs vaníliás pudingpor 1 ek liszt 8 dl tej 25 dkg Rama 20 dkg cukor 2-3 dl tejszín (Hullala )
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!