Felvagdaljukcsíkokra a húst, a szalonnát, a zöldpaprikátés a paradicsomotfelkockázzuk, a kolbásztkarikáravágjuk.
Aprócsíkokravágottfüstöltszalonnátkisütjük, hozzáadjuk a felkarikázottkolbászt, ezzel is átsütjük, majd a csíkokravágotthúst, a vékonyravágottfokhagymát, a felvagdaltzöldpaprikát, paradicsomot (vagylecsót), kevéssótésborsot. Puhárapároljuk.
Ha a levételfőtte, és a húsmégkemény, kevésvízzelpótolhatjuk a levet.
Ha a húsmegpuhult, lesütjük, levesszük a tűzről. Beletehetjük a főttzöldborsót is, ha szeretnénk. (Énkihagytammagamnak, mertnemszabadfogyasztanom.)
Az 1,5 kg burgonyátmegtisztítjuk, egyenleteskockáravágjuk, megsütjük, éshozzákeverjük a húshoz.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.