8 szelet tarja,vagy felesben csirkemell,(4db)20 dkg csiperke gomba,20 dkg csirkemáj,1 vöröshagyma,2 gerezd fokhagyma,1 csokor petrezselyem,15dkg sajt,,zsir só bors
A húsokat kikloffolom besózom borsozom és félre teszem!A hagymát megpárolom a zsíron a fokhagymával,rárakom a szeletelt gombát,mikor zsírjára sül a csikokra vágott csirkemájat, sózom borsozom fűszerezem.Ráteszem az összevágott petrzselyem zöldet!Egy másik serpenyőben megsütöm a húst mikor kész ráteszem a tölteléket reszelek rá sajtot és a villanytűzhely grill fokozatán(felső sütés)rápirítom a sajtot!Krumpli pürével házi savanyúsággal tálalom!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!