2 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
30 dkg pulykamáj ( maradék puykamáj )
2 fej vöröshagyma
só, bors, majoranna, kakukkfű ízlés szerint
olaj
1 db tojás a kenéshez
A Tante Fanny leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A sütőt 210 C -ra melegítjük.
A májat megmossuk és kockára feldaraboljuk.
Olajon a hagymát megdinszteljük, majd rátesszük a májat, fűszerezzük.
Kb. 10 perc alatt megsütjük, lehítjük és ledaráljuk.
A tésztát 7x7 cm négyzetekre vágjuk, és a négyzetek széleit megkenjük felvert tojással, közepére tesszük 1-1 ek. darált májat.
Rátesszük a másik négyzet tésztát, és a széleit megnyomkodjuk, majd megkenjük a tetejét tojással.
15-20 perc alatt aranysárgára sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!