2 kg krumpli
2 nagy fej vöröshagyma
tojásnyi zsír
30 dkg parízer v. virsli
só, bors, őrölt kömény, piros paprika
Maradék SZALONNABŐR amit soha nem dobunk ki...
A bogrács formájú lábast kikenem kőrbe a szalonna bőrével, a zsíron megpirítom az összevágott hagymát, a tűzről levéve pirospaprikázom, beledobom az össze vágott krumplit ,őrölt kömény, sót, pici borsot és a tűzre vissza téve dinsztelem egy kicsit....(vigyázva nehogy a paprikát megkapja, mert keserű lesz)
Felöntöm meleg vízzel...mikor majdnem kész beleteszem a parízert v. virslit....vigyázat, mert kolbászhoz több idő kell.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!