Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Májgaluska leves/Májgombóc leves

felvitel dátuma: 2011-10-17 22:26:16       mai nézettség: 1       nézettség: 3420
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

3 db csirkemáj

1 tojás

fél csokor petrezselyemzold

10 dkg voroshagyma

3 gerezd fokhagyma

, bors, majoránna

liszt

kevés olaj a dinszteléshez

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A voroshagymát nagyon apróra, kockára megdinszteljuk kevés olajon (nem pirítjuk!). A fokhagymákat szintén elkaparjuk vagy présen keresztul nyomjuk. A még forró, de már lezúzott hagymához tesszuk az osszes fuszert és a fokhagymát. Osszekeverjuk, félretesszuk. A májokat lemosás után, szépen éles késsel elkaparjuk pépesre. Ez ido alatt kihul a tobbi hozzávaló és ezután beletesszuk a májat, a tojást és az aprított petrezselymet. Annyi liszttel keverjuk ki, amennyit nem folyósan felvesz. Jól osszekeverjuk és forró sós lében kifozzuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.