felvitel dátuma: 2014-05-14 08:12:40
mai nézettség: 1
nézettség: 2057
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Gombóchoz.
2csirkemáj
1kiskanálolaj
1kiskanálreszelt
vöröshagyma
1dbtejbenmegáztatottzsemle
1egésztojás
liszt
só
őröltbors
majoranna
zöldségzöldje
Szükségünkleszmég.
3sárgarépa
3petrezselyemgyökér ,
ésbármilyenzöldségféle,amitszeretünk a levesbe
1ekolaj
húslé
só
bors
Előkészületi idő: 30 perc
Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:
Először a gombócnakvalótkészítjük el.A májatmegtisztítjuk,elkaparjuk.A reszeltvöröshagymátkicsitmegpirítjukaz olajon.Levesszük a tűzről,hozzáadjukazelkapartmájat,a kifacsart,ésösszemorzsoltzsemlét,a tojást,a fűszereket,ésannyilisztet,hogygaluskaszerű legyen.1óra állásutántesszük a levesbe
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.