felvitel dátuma: 2012-01-02 18:53:37
mai nézettség: 4
nézettség: 3240
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg burgonya
2 evőkanálmajonéz
nagydobozkefír
1 ek. mustár
1 fejlilahagyma
1 tksó
1mokkáskanálőröltfeketebors
ecet, cukorízlésszerint
Előkészületi idő: 20 perc
Főzési idő: 50 perc
Elkészítés:
A krumplitmegtisztítjuk, meghámozzuk, kockáravágjuk, ésmegfőzzükenyhénsósvízben. Hagyjukteljesekihűlni.
Készítünkjófélliternyicukros-ecetes-sóslevet, amibebelekeverjük a krumplikockákat. Legalábbkétóránkeresztülbennehagyjuk.
Elkészítjük a majonézes-kefíresmártást: a majonézt a kefírrel, a mustárralsimárakeverjük, sózzuk (ha mégszükséges), borsozzuk, végülbeleforgatjuk a leszűrtkrumplit, éshozzátesszük a megtisztított, felkarikázottlilahagymát. Azegészetösszeforgatjuk.
Legalább a tálaláselőttfélnappalkeverjük a mártásba a krumplit.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.