Az UltraPro edény alját a füstölt szalonnaszeletekkel kibéleljük, ráhelyezzük a Konyhaművész Kézvédős Szeletelővel karikákra szelt nyers, burgonyát, majd a felkarikázott vöröshagymát.
A vegetát, friss vagy szárított majoránnát, őrölt borsot összekeverjük egy Új Hullám Mély Tányérban.
Beleforgatjuk a hússzeleteket.
A hagymára helyezzük a vegetás hús szeleteket, amelyekre még füstölt szalonnaszeleteket teszünk.
Pár evőkanál vizet öntünk alá és lefedjük (UltraPro edényben nem kell víz).
Kb. ¾ órát pároljuk a 190°C-os sütőben, majd fedő nélkül ropogós pirosra sütjük.
(Gyorsíthatjuk az elkészítését, ha 15 percre 750 W-on mikro sütőben előpároljuk.)
Bármilyen savanyúsággal, vagy friss salátával kínálhatjuk.
Az elkészítéshez ajánlott Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!