Jöhet!!:))
A vöröshagymát megpucoljuk a TW Új Generációs Konyhai Késsel, majd a TW Konyhaművész Szeletelőn karikára szeljük.
A Mesterszakács Nyeles Serpenyőben felforrósítjuk a kókuszzsírt vagy az Oliva olajat.
A hagymaszeleteket lisztben megforgatjuk és a bő, forró kókuszzsírban vagy Oliva olajban aranysárgára sütjük.
Sütés közben a Mesterszakács Húsvillával kevergetjük, így nem ragad össze.
A májból vékony szeleteket vágunk a TW Új Generációs Henteskéssel. A májszeleteket megforgatjuk őrölt borssal kevert lisztben és egy másik Mesterszakács Nyeles Serpenyőben, kevés forró Kókuszzsíron vagy Oliva olajon rövid ideig sütjük.
A kész májszeleteket elrendezzük a Mediterrán Húsos Tálaló Tálon és elosztjuk rajta a sült hagymát.
A Májat csak a tányéron sózzuk meg.
Tehetek még az asztalra őrölt borsot és majoránnát és ki-ki, ízesítheti tovább magának a májat.
Köretként kínálhatunk hozzá párolt rizst vagy petrezselymes burgonyát, de akár salátákkal is fogyaszthatjuk.
Az elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!