A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Óvatosan hozzákavarjuk a kókuszreszeléket és mákot.
Kikent vagy papírral bélelt tepsibe osztjuk, hogy egyenletes legyen, halvány rózsaszínre sütjük!
A krémhez a megmaradt tojássárgáját egy hőálló edényben habossá kavarjuk a kristálycukorral.
Hozzáadjuk a fele lisztet, 2 ek tejjel tovább kavarjuk, újra lisztet és a maradék tejet, vigyázva, hogy csomómentes maradjon. Állandó kavarással pépesre főzzük. (Ne ijesszen el, ha első fővésében elkezd csomósodni. Ilyen esetben húzzuk lejjebb a tüzet, és ajánlatos mixerrel folytatni a főzést, míg pépessé válik.)
Amint kihűlt, hozzákeverjük a kockára vágott margarint és a vaníliás cukrot.
Rákenjük a tésztára, majd tetejét kirakjuk a keksz írásával lefelé.
A glazúrt olyan mennyiségben készítjük, ahogyan szeretnénk díszíteni a tésztát.