2 cs Tante Fanny Friss leveles tészta 270g
30 dkg pulykasonka
1 fej vöröshagyma
2 dkg margarin
1 tojássárgája
1 ek mák
A Tante Fanny friss leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A megtisztított hagymát és a sonkát felkockázzuk.
A margarint felolvasztjuk, és a hagymát megpirítjuk, majd a sonkát rárakjuk, és rövid ideig együtt pirítjuk.
A leveles tésztából egyenlő négyzeteket vágunk ( 8 x 8 cm ).
A tölteléket egyenletesen elosztjuk a tésztanégyzetek felén, és a tetejükre teszünk egy-egy üres tésztanégyzetet.
A széleket körbe összenyomkodjuk.
A párnákat tepsibe rakjuk, bekenjük tojássárgájával, és meghintjük mákkal. 220 C fokon előmelegített forró sütőben készre sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!