1 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
5 dkg baracklekvár
2 ek. kristálycukor
1 tojás a kenéshez
A Tante Fanny leveles tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
A felvert tojással kenjük be a tésztát, majd vékony rétegben kenjük be baracklekvárral.
A tésztát mindkét oldalról tekerjük közepéig, majd tegyük hűvös helyre.
A tekercset nedves késsel vágjuk félújjnyi szeletekre, majd fektessük a levágott szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire. ( egy kicsit lapítsuk le az orrocskákat, majd szórjuk meg kristálycukorral )
Az előmelegített ( 210 c-ra ) sütőben süssük aranysárgára.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!