12 szelet csontos, bőrös malackaraj
só, bors,fokhagyma, vöröshagyma, Laci bácsi magyaros fűszerkeverék, maradék füstölt szalonna bőr, zsiradék.
Körethez: vöröshagyma, mekszikói zöldség mix, olaj,rizs
A karaj szeleteket, sózzuk, enyhén borsozzuk, szeletekbe vágott hagymát szórunk rá, fokhagymát is apróra vágva, a bőrrel (íze miatt csak) zsír hozzáadésával (tetszőleges, de nem árt , ha marad egy kis szaft) felöntjük vízzel, hogy ellepje, fóliázzuk és sütőbe tesszük nagy lángra.
Kb. félóra múlva megnézhetjük megkóstoljuk , még ízesíthetjül tovább, de vigyázva, mert a most rászórandó fűszerkeverék sós..Szép pirosra sütjük (csak az egyikoldala sül kérgesre, így át kell fordigatni a szeleteket, ami ilyen módon már hamar kész.
Köret: az olajon megpárolom a hagymát, a zöldséget, rizst adok hozzá, felöntöm, ételízesítős lével és pergősre főzöm
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!