Nagyon szép lett és nem is gondolná az ember, hogy sütés nélküli torta.
40 dkg cukros tetejű baba piskóta
4 vanília puding
1,2 l tej
1 kocka ráma
10 dkg porcukor
3 dkg pirított darált mandula
1 vanília aroma
1 dl rum
fél liter tejszín
2 habfix
vagy Hulala amibe nem kell habfix
Nagyon egyszerű elkészíteni, egy éjszakát viszont a hűtőben kell tartani
A pudingot cukor nélkül megfőzöm, a rámát a cukorral,csipet sóval habosra keverem,majd a kihűlt pudinggal össze dolgozom, bele az aroma és a mandula. egy 26 cm-es kapcsos torta karimát tálra vagy deszkára teszek, alá erős folpackot (duplán) , és kirakom egy sor piskótával, amit mokkáskanálnyi rummal locsolok meg egyenként, erre 4-5 evőkanál krémet kenek, és kezdem elölről,az egyik sor vízszintesen, a másik függőlegesen kell legyen,így nem hullik szét majd, a cukros felük legyen felül., ez 4 sor lesz, kevés krémet hagyjunk a javításhoz, hűtőbe vele éjszakára. torta karimát körül húzzuk késsel, kicsatoljuk,és kenünk az oldalára is krémet, majd a tejszínt a fixszel felverjük és díszítünk ahogy tetszik. A folpackkal segítséggel áttesszük tálcára
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!