Nagyon szép, és kevésbé kockázatos, mint piskótát sütni:)
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
2 cs.málnás pudingpor
1 cs.tejszínes pudingpor
8+4 ek.kristály cukor
1 ü. rumaroma
5 dkg étcsokoládé vagy tortadara
Előkészítés:Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön.A málnást a 8 kanál cukorral és egy liter tejjel.A tejszínízűt 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Elkészítés:Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es / kirakjuk babapiskótával,meglocsoljuk rumaromával és ráöntjük a málnás puding felét.Erre újabb sor piskóta kerül és a málnás puding másik fele.Befedjük egy sor babapiskótával és bevonjuk a tejszínes pudinggal.Étcsokoládét reszelünk rá vagy megszórjuk tortadarával és egy napra a hűtőbe tesszük.
A tortaformát levesszük és felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!