1/2 kg málna,8vagy eper)1 mascarpone (25)dkg,3 tojás,1 babapiskóta,izlés szerint cukor
A málnát megmossuk,lecsepegtettjük ezután összeturmixoljuk,kicsit megcukrozzuk.A Mascarpónét kikavarjuk cukorral és a tojások sárgájával,majd beletesszük a habnak felvert fehérjét.A babapiskótát jól forgassuk meg a málnaszószban rétegezzük egy jénai tál aljára,ezután jön a krém fele,babapiskóta és a tetejére krém kerüljön.Hütsük be legalább egy fél napra,Nagy melegben isteni.Ez a recept Kaldenekker Gyuritól származik,nem drága és nem kell a sütőt használni.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!