(Gluténmentes!) Bármilyen idénygyümölccsel készíthetjük.
A 90 dkg túrót egy tálban villával finomra összetöröm.
Hozzá adom a csipet sót, a 6 dkg barna nádcukrot, a 2 csomag vaníliás cukrot, a 2 csomag Haas natural vaníliás pudingport, a 2 egész tojást, az 1 citrom lereszelt héját, levét.
Finoman összedolgozom. Majd málnát kevircölök szépen bele.
Kivajazott tortaformába simítom, a tetejét kirakom málnával és kimagozott cseresznyével.
Előmelegített sütőben, 180 fokon sütöm, kb. 45 perc. Tűpróbával ellenőrzöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!