A pudingport a tejjel és a cukorral (lehet kristálycukorral is) sűrűre főzzük, majd kihűtjük, utána habosra keverjük a vajjal, és ízlés szerint adjuk hozzá a mandula aromát.
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk és tepsi háton kisütjük a lapokat. (Nekem az első lap eltört, ahogy forrón csúsztattam le a tepsi hátáról, a másik kettővel kicsit vártam, és akkor már könnyedén lejött) Sütés 180-190 fokon, előmelegített sütőben, kb. 10-15 perc, sütő függő! Nem szabad túl sütni! Tepsi mérete: 38 x 23 cm.
A krémet kétfelé osztjuk és megtöltjük a kihűlt lapokat. Hűvös helyre tesszük, másnapra megpuhul. Porcukorral megszórjuk a tetejét. (Legközelebb hagyok egy kis krémet a tetejére is, gyorsabban át fog puhulni!)