felvitel dátuma: 2019-09-09 14:20:25
mai nézettség: 1
nézettség: 651
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:
2mérôpohár Mangó apróra kockákra vágva
1 mérôpohár tejszín
2mérôpohár görög joghurt
1/2 kk kardamompor
1kk rózsavíz
1kk méz,aminek mennyisége a Mangó édességétôl függ
Én a Világ legdrágább és legfinomabb Mangó fajtáját használtam és ez az Alphonse Mango,de bármilyen más fajtáját is használható
Pár szál sáfrány
Előkészületi idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
Nálam egy mérôpohár 250ml.
Az összetevôket a sáfrányszál kivételével turmixgépbe összeturmixolom.
Diszítem pár szál mentalevéllel vagy friss Mangó darabkákkal és a sáfrányszállal. Lehûtve poharakba tálalom.
Az ital színe nagy mértékben függ a Mangó fajtájától függ.
A Mangó szezon lejárta után készíthetô konzerv Mangó pépbôl.Így egész évben élvezhetô.
Szakács: Juhi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!