Marha hús leves:
60 dkg marha hús
1 közepes vörös hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 nagy karalábé
1 poré hagyma
6 szál sárga répa
1 kis csokor petrezselyem
negyed zeller
só, bors, vegeta
tészta(cérna, kagyló, ludgége, stb)
A kutába mindfent bele rakok.A hússal kezdem azt jünnek a zöldségek. A hagymát megpucolom és egybe bele rakom. A fokhagymákat is megpucolom és egybe bele rakom. a karalábét megpucolom és 4 felé vágom és bele rakom. A poré hagymát ha hosszú akkor 3 felé vágom és bele rakom , a zellert is megpucolom és bele rakom. A petrezyelymet is. A sárga répát megpucolom és hosszába felvágom és bele rakom. Felengedem vizzel és megvárom mig fel fö utána leszedem a habját es füszerezem só,vegeta , bors. lezárom es 2 oran át fözöm. lezárom Én cérna metéltet föztem ki hozá. És kész.
tésztát meg fözök ki és kész a leves
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!