Marhafaroktő 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
sárgarépa: 0.30 kg
fehérgyökér: 0.20 kg
velővel töltött tésztabatyu: 32 db
velő: 0.20 kg
Tészta batyu:
liszt: 0.20 kg
tojás: 2 db
só: ízlés szerint
Tésztabatyu:
Meggyúrt tésztát vékonyra nyújtjuk, és 4x8 cm-re vágjuk, majd velőt rakunk az egyik felére, és a másikfelét ráhajtjuk, majd a szélét összesimítjuk.
A megmosott marhafarkot 2-3 db-ra vágjuk.
A megfőtt marhafarokba beletesszük a már előkészített zöldségeket.
Majd az elkészített megfőtt velővel töltött tésztabatyut a még forró levesbe tesszük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!