Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves étel recept » Marhafarokleves velős tésztabatyuval

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:24:16       mai nézettség: 1       nézettség: 2147
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Marhafaroktő 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
sárgarépa: 0.30 kg
fehérgyökér: 0.20 kg
velővel töltött tésztabatyu: 32 db
velő: 0.20 kg

Tészta batyu:
liszt: 0.20 kg
tojás: 2 db
só: ízlés szerint


 

 

 

 

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Tésztabatyu:
Meggyúrt tésztát vékonyra nyújtjuk, és 4x8 cm-re vágjuk, majd velőt rakunk az egyik felére, és a másikfelét ráhajtjuk, majd a szélét összesimítjuk.

A megmosott marhafarkot 2-3 db-ra vágjuk.
A megfőtt marhafarokba beletesszük a már előkészített zöldségeket.
Majd az elkészített megfőtt velővel töltött tésztabatyut a még forró levesbe tesszük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.