1db kb 35dkg-os marhafartő,2szál sárga és fehérrépa,kis darab zeller és karalábé,2 gerezd fokhagyma,1db kisebb vöröshagyma,só 10db egészbors,mkanál majoranna,2l viz
Levesbetétként kiskockát vagy cérnametéltet főzök ki hozzá. 3főre 6 evkanál száraztészta és féliter forrásban lévő viz,só
A marhafartőt hidegvizben többször átmosom és szintén 2l hidegvizbe felteszem főzni.Amikor felforr a habját leszedem és csendesen még 1 órát főzöm.Azután a megtisztított zöldségeket és a füszereket hozzáadom és csendesen főzöm még másfél órát.Igy nem puhulnak el a zöldségek túlságosan.Amikor a hús puha a levest félreteszem 10 percre pihenni ,addig elkészítem a levestésztát,amit külön sós forrásban lévő vízben kifőzök.
A levest leszűröm a zöldségeket és a húst külön tányérba teszem az asztalra.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!