Hozzávalók (4 személyre):
Körethez:
Daraboljuk a húst vékony csíkokra. Vágjuk vékony szeletekre a paprikát és a hagymát. Öntsünk 2 ek olajat egy serpenyőbe vagy wokba. és nagy lángon forrósítsuk fel. Tegyük bele a hús és a hagyma felét. Addig süssük, amíg a húsdarabok elválnak egymástól. Öntsük bele a másik adagot is. Ha kell, adjunk még hozzá olajat. Húzzuk le a tűzről a belül még véres húst. Szedjük ki egy tálba. Töröljük ki papírtörlővel a serpenyőt és a maradék olajat is forrósítsuk fel benne, majd adjuk hozzá a paprikát és a maradék hagymát. 1-2 percig pirítsuk élénk lángon. Adjuk hozzá a húst, állandó kevergetés mellett pirítsuk tovább. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, majd öntsük fel a vízzel. Főzzük még 5 percig, majd forrón tálaljuk gombás párolt rizzsel.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!