Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Marhahús leves

felvitel dátuma: 2014-07-18 16:06:51       mai nézettség: 1       nézettség: 1531
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg marhalábszár levescsont
50 dkg vegyes zöldség, (sárgarépa, petrezselyemgyökér, karalábé, zeller, egy cikk kelkáposzta, paradicsom, zöldpaprika, hagyma, egy egész hámozott burgonya, , bors, mokkáskanál kömény, körömnyi babérlevél.
 

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A megtisztított húst és csontot 3 l hidegvízben a fűszerekkel együtt feltesszük főzni.
Amikor a hús félig megfőtt beletesszük a zöldségeket. Lassú tűzön főzzük, amíg a hús megpuhul.
Metélt tésztával t...álaljuk.
A húslevesből a húst kiszedjük, felszeleteljük és gyümölcsmártást és főtt burgonyát adunk mellé.
Gyümölcsmártás
A gyümölcsöt megtisztítva annyi vízzel tesszük fel főzni, hogy a gyümölcsöt ellepje.
Ízlés szerin cukrozzuk. 1 dl tejfölt elkeverünk egy evőkanál liszttel és besűrítjük vele a megfőtt gyümölcsöt.

Szakács: Kormi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.