A marhahúst megtisztítás után leforrázzuk, lemossuk, hidegvízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk, megtisztított zöldségeket beletesszük, fűszerezzük. A főtt húst csíkokra vágjuk. Palacsintát összesodorjuk és csíkokra vágjuk, majd a levesbe tesszük, és tálaljuk. A zöldséget külön edényben tálaljuk.
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Hirdetések
Ittmegtanulfőzni. Sütésitudományát, ötletétörökítse meg, helyezze el receptjeit. Receptmelléfotó. Vegyenrésztfolyamatoshavinyereménysorsoláson!
Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.