marhacomb: 0,40 kg
marhalábszár csont: 0.50 kg
vegyes zöldség: 0.40 kg
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma: 4 gerezd
só: ízlés szerint
egész bors: ízlés szerint
petrezselyem zöld: ízlés szerint
vegyes fűszer: ízlés szerint
palacsinta tészta: 20 dkg
Marhahúst és a csontot leforrázzuk, majd hideg vízbe feltesszük főzni. Ha felforrt habját eltávolítjuk.
Ízesítjük a fűszerekkel, 3-4 órahosszat főzzük a hús puha akkor jó. Ha elkészültünk, kivesszük a húst, csontot, és a zöldségeket. A marhahúst csíkokra szeleteljük. A levest sűrű szitán átszűrjük.
Fűszeres tészta:
Sűrű palacsinta tésztát készítünk, apróra vágott petrezselyem zölddel, fehér borssal ízesítjük.
Megsütjük, ha kihűlt feltekerjük.
Tálalásnál vékony kis karikákra vágjuk, és levesbetétként adjuk.
Tálaláskor a vegyes zöldséget külön tányérba helyezzük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!