Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Marhahúsleves fűszeres tésztával

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:18:40       mai nézettség: 1       nézettség: 2015
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

marhacomb: 0,40 kg
marhalábszár csont: 0.50 kg
vegyes zöldség: 0.40 kg
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma: 4 gerezd
só: ízlés szerint
egész bors: ízlés szerint
petrezselyem zöld: ízlés szerint
vegyes fűszer: ízlés szerint
palacsinta tészta: 20 dkg

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Marhahúst és a csontot leforrázzuk, majd hideg vízbe feltesszük főzni. Ha felforrt habját eltávolítjuk.
Ízesítjük a fűszerekkel, 3-4 órahosszat főzzük a hús puha akkor jó. Ha elkészültünk, kivesszük a húst, csontot, és a zöldségeket. A marhahúst csíkokra szeleteljük. A levest sűrű szitán átszűrjük.

Fűszeres tészta:
Sűrű palacsinta tésztát készítünk, apróra vágott petrezselyem zölddel, fehér borssal ízesítjük.
Megsütjük, ha kihűlt feltekerjük.
Tálalásnál vékony kis karikákra vágjuk, és levesbetétként adjuk.

Tálaláskor a vegyes zöldséget külön tányérba helyezzük.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.