Hozzávalók, 1 kg. marhalábszár, 1 nagy fej vörös hagyma, 1 fakanál zsír, őrőlt paprika, 1 db. paradicsom,,2 db. babérlevél, 2 eás kanál majoranna,
sóban eltett darált piros paprika.
Elkészítés: A zsíradékon a felkockázott hagymát megpároljuk a paradicsommal kevés sóval, vigyázzunk mert a darált paprika sós,Hozzáadjuk az őrőlt paprikát, majd öntünk rá v,izet. Beletesszük a babérlevelet, a majorannát,és puhára főzzükÉnleszoktam sütni teljesen zsírjára, mert akkor jóbb íze van a húsnak. Utánna csak annyi víz kell, hogy finom zaftos legyen.Általában dödöllével tálalom, de nemrég csináltam és most Penne tészta volt hozzá.
A tésztát kevés olajon párolom, mikor kezd pirosodni sózom, és annyi vizet teszek rá hogy ellepje. Ha már elfőtte a vizet ,megkostolom hogy puha e, ha kell még öntök rá vizet,Sokkal finomabb, mint a főtt tészta.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!