Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / borjú recept » Marokkói csicseriborsos marhahús

felvitel dátuma: 2020-07-11 08:46:50       mai nézettség: 1       nézettség: 802
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
1 kg marhahús vagy borjú, 1-2 konzervek csicseriborso ízlés szerint lecsepegtetve, 10-14 nagyobb gerezd fokhagyma, Fűszerek ízlés szerint: só, Őrölt fekete bors, Pirospaprika, Őrölt kömény, Kurkuma, Olaj, Víz Körét: burgul
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 4 perc

Főzési idő: 140 perc
Elkészítés:
A nagyobb kockára vágott marhahúst főzzük kb 2 óra alatt puhára. Mikor megfőtt a leszurt húst kevés olajon atpiritjuk,majd ízesítjük a felsorolt fűszerekkel és a humuszt is hozzaontjuk. Összekeverjük,majd kevés vizet kb 2-1,5 dl öntők hozzá és kb 1 dl olajat is.További kb 10-15 percig főzzük ,míg a levét kicsit elfovi és sűrűbb lesz. Burgullal,rizzsel,kuszkusszal tálaljuk, vagy akár tunkolva ehetjuk kenyérrel is. Aki szereti a csípős ételeket az erős paprikát is adhat hozzá izesitesnel. Jó étvágyat kívánok! A vizbe tettem kevés csípős pirospaprikat.
Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.