Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Karácsonyi ételek receptek » Márványos töltött pundig habcsók

felvitel dátuma: 2012-12-22 07:52:12       mai nézettség: 3       nézettség: 1650
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 tojásfehérje

20-25 dkg porcukor

5 dkg tej torta bevonó csoki

1 kiskanálnyi ecet

Töltelékhhez :

1 tasak vanilia pundig

3 dl tej

izlés cukor, ,ha nem akar pundig akkor lehet nélküle pundig

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A sütőt 100 fokra kell előmelegíteni.a csokit fel kell olvasztani víz gőz felett.a porcukrot és a tojásfehérjét ,kiskanálnyi ecetet szintén vízgőz fölött verjünk keményre legyen,fényes habbá .Az olvasztott csokit tegyük a legkisebb lyuk csővel segítségével húzzunk ellátott habzsákba.harmadával rajzolunk köröket a tojáshab tetejére.egy fogpiszkálo segítségével márványos .Két evő kanál segítségével tegyünk halmokat sütőpapiros tepsire. és teszünk főzótt vanilis pundigot ,utána megmaradt habra rajzolunk megint csikokat és ismételjunk meg az egész előző folyamatot . 120 perc alattt száritjuk ki

Szakács:


Film link: http://www.facebook.com/photo.php?v=4323885172321&set=vb.1142870131&type=3&theater

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


Borkóstoló, Bikavér, kékfrankos, Merlot, Cuvée, Rose, Kadarka, Borkóstoló hideg étel


autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció

ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu



Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.