A recept alapján is szuper, de a képek önmagukért beszélnek.Gratulálok, mentem!
6 ek. kristálycukor
6 ek. finomliszt
6 db tojás
1 dl étolaj
2 ek. kakaópor
1 csomag sütőpor
Krémhez:
25 dkg vaj
50 dkg tehéntúró
50 dkg mascarpone krémsajt
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja
10 dkg mazsola /beáztatva/
2 mandarin befött
Mázhoz:
8 dl Fanta üdítő
2 csomag vaníliás pudingpor
A tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a lisztet, a kakaót, a sütőport és az olajat.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rásimítjuk a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük.
A vajat, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a túróval jól összedolgozzuk.
Ezután hozzámixeljük a mascarpone sajtkrémet és a legvégén a mazsolaszemeket és a citromhéjat.
Én javaslom a sovány túrót amely teljesen sima és krémszerü.
A kihűlt tészta tetejére simítjuk.
Erre sorban rárakjuk a mandarin gerezdeket.
A 2 zacskó pudingot a Fantában főzzük meg, és a krém tetejére kenjük.
Amikor megdermedt, vizes késsel felszeleteljük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!