Olyan leveles tésztát vettem, melyet nyújtani kell. A nyújtólapot jól megszórni porcukorral és ráhelyezni a tésztát, melyet szintén porcukorral jól megszórni. Elkezdeni nyújtani és nyújtás közben többször porcukrozni mindkét felét. Kb. 2-3 mm-esre nyújtani, majd kör alakokat vágni belőle. (én egy kompótos tál méretűre vágtam)
Egy tepsit kibélelni sütőpapírral, majd ráhelyezni a korongokat és előmelegített sütőben, közepes lángon szép pirosra sütni.
A sütőből kivéve, villával kicsit megszúrkodni a tészták közepét. Ettől a felpúposodott közepük kicsit beesik, így lesz helye a krémnek.
A mascarponét jól kikeverni az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és a vaníliás cukorral.
A Hulalát kemény habbá verni, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverni.
Az epreket jól megmosni, lecsepegtetni és félbe vágni.
Egy tányérra helyezni egy tésztakorongot, majd a közepén lévő mélyedést megtölteni a krémmel. Tetejét kirakni a félbevágott eperszemekkel. A tetejére ráhelyezni szintén egy tésztakorongot és megtölteni krémmel. Tetejére eperszemeket helyezni.
Rögtön fogyasztható, nagyon finom és nem lehet neki ellenállni.