HOZZÁVALÓK
tésztához
22 dkg liszt
10 dkg kristálycukor
2-3 evőkanál kakaópor
2 dl tej
10 dkg margarin
1 tojás
1 tábla tejcsoki
1 sütőpor,
1 vaníliás cukor
csipet só
díszítéshez
piskóta tallér
fehér és piros drazsé cukorka
csoki drazsé
sós perec
tészta
Egy nagy tálban elkeverem lisztet a sütőporral, a vaníliás cukorral és a cukorral, egy másikban a tejet a megolvasztott margarinnal, és a tojás sárgájával. Összeöntöm, majd óvatosan összekeverem a két tál tartalmát. A fehérjét külön felverve beleforgatom a masszába. A kakaóport 2-3 kanál tejjel elkeverem, felforralom és hozzáöntöm, A muffin formába papírt teszek, majd a mélyedéseket félig töltöm,
tűpróbával lehet tesztelni hogy meg sült-
díszítéshez
az anyagokkal a kép alapján megdíszítjük a fejet a testét a piskóta tallér csíkokra vágott darabokkal díszítjük
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!