1 kg sertéskaraj
1-2 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
2 evőkanál aprított medvehagyma (vagy fél csomag szárított medvehagyma)
aprított petrezselyemzöld
só
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
1 teáskanál máz
1,5 dl húsveles alaplé
Panírozáshoz:
3 evőkanál liszt
1 kávéskanál cayenne-i bors
csipet só
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és a fűszeres lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Kiszedjük a serpenyőből és félre tesszük, a visszamaradt olajat a fűszerekkel ízesítjük, felengedjük a húsleves alaplével, hozzáadjuk a medvehagymát és felforraljuk, majd a szójaszószt is hozzáöntjük. A húsokat visszarakjuk a szószba és lefedve lassú tűzön puhára pároljuk. Ha a leve kezd elfőni, egy kis vízzel pótoljuk.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!