Hozzávalók: 40 dkg darálhús, 2 db. áztatott zsemle, 2 db,. tojás, fűszerek ízlés szerint. én csak egy csapott mokkáskanálnyi borsot, és a legkisebb vöröshagymámat reszeltem bele.
Töltelék: 4 db. tojás, 6 szál megvehagyma, kevés olaj a tojások sütéséhez.
A húst a hozzávalókkal jól összedolgozom, majd egy nylonra szépen elnyomkodom szögletes formára. Közben az olajon a 4 tojásból és az apróra vágott medvehagymából rántottát sütök. Picit kihűtöm, majd a kiterített masszára teszem. A nylon segítségével feltekerem mint a piskótát, és zsírozott tepsibe tesze, majd szép pirosra sütöm.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!