Hozzávalók: Fél kg. liszt, 3 tojás, 1 teáskanál só ,+ 2 teáskanál a főzővízbe,és annyi víz, hogy közepes keménységü tésztát kapjunk.5-6 levél medvehagyma.
4 db. tojás kevés olaj a sütéshez.
Elkészítés:A hozzávalókat egy tálba rakjuk, és összekeverjük annyi vízzel, hogy közepes keménységü tésztát kapjun.A medvehagymát apró kockára vágjuk, és belekeverjük a tésztába. Egy fazékban kb. 2l. vízet felfórralunk,majd a tésztát nokedli szaggatón bele szeggatjuk. Ha feljött a víz tetejére leszűrjük.Tálba téve egy csipet olajat teszünk rá, hogy össze ne ragadjon, Közben egy serpenyőben olajat hevítünk, a tojásokat felhabojuk, és megsütjük.Ha kész fakanállal eldaraboljuk a tojást,és a tésztára tesszük, összekeverjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!