6 db tojás
5 dkg vaj
2 ek.liszt
1 ek.mustár
só
őrölt fehér bors
2 dl tej
4-5 levél medvehagyma
Előkészítés:A tojásokat megfőzzük.A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkésítés:A vajból.tejből.lisztből sűrű besamelt főzünk./vajas rántás tejjel sűrűre főzve/A tojásokat ketté vágjuk,sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük.A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával,mustárral,sóval,borssal és a medvehagymával.Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat.Salátával,zöldségekkel díszíthetjük.Majonézes salátát adhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!