Mivel most porélesztőt használtam, azt nem szükséges felfuttatni, hanem elég hozzákeverni a liszthez. Más esetben előzőleg fel kell futtatni az élesztőt tejben, kevés cukorral. A liszttel, minden hozzávalót összekevertem, köztük az apróra vágott medvehagyma levelekkel, és az újhagyma zöldjével, Jól összegyúrtam, majd fél órát kelesztettem. Lisztezett deszkán 1 cm vastagra kinyújtva, a tetejét keresztbe becsíkoztam késsel, majd kisméretű pogácsaszaggatóval, (esetleg likőrös pohárral) kiszaggattam. Sütőpapírral bélelt tepsire raktam úgy, hogy ne érjenek össze, majd a tetejét tojással megkenve sütőbe tettem. Kb. 200 fokon, 30 perc alatt megsült.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!