felvitel dátuma: 2014-04-25 18:50:57
mai nézettség: 1
nézettség: 906
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
1 uveg meggy befott , 2 citrom karika , cukor izles szerint , 1 csomag vanilias puding , 1 csomag forralt bor fuszerkeverek , 1 uveg viz ( meggy befott uvege) , 150-200 ml tejszin , 4 ek tej
Előkészületi idő: 5 perc
Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A meggyet a levevel eggyutt egy labasba ontom + 1 uveg viz es acitrom karikakkal felforralom.Beleteszem a forralt bor fuszert es a cukorral izesitem.Kozben 1 talba teszem a vanilias pidingport amit 4 ek tejjel elkeverek.Mikor a leves felforrt a levest besuritem a tejjel elkevert vanilias pudinggal.1-2 percig fozom es a tejszinnel felengedem,jol elkeverem.Lehutve , hidegen talalom.
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!