A sütiket Párom szokta készíteni. Így történt most is.
A tojásokat a cukorral felverte, az étolajat hozzáadta. Egy tálban összekeverte a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot, a fahéjat, majd hozzákeverte a felvert tojásokhoz.
A magozott meggyet, a darált, és darabokra vágott diót, valamint az apró kockákra vágott csokit is hozzákeverte, és olajjal kikent lisztezett tepsibe terítette.
180 fokon, kb. 40 percig sütöttem, tűpróbával ellenőrizte.
A tetejét kakaós mázzal boríthatta volna, melyet étolajból, kakaóporból, porcukorból, forró vízzel kever ki.
Ez most nem történt meg, de akár ez is lehetett volna rajta. Az egyszerűbb megoldást választotta, mert megszórta porcukorral, de akár enélkül is kitűnő lett volna. Tudom, mert minden variációt kóstoltam már. A főképeken mindkét variáció szerepel. A kakaós mázzal borított, és a simán porcukorral szórt is.