2 darab 4 tojásos piskótalap, 28x42 cm a mérete.
Krém:
2 vaníliás puding
6 dl tejben megfőzve
csipetnyi só
15 dkg fehér csoki
egy ráma
15 dkg porcukor
fél kg gesztenyemassza
rumaroma
egy evőkanál vaníliás cukor
Hab:
5 dl Hulala
1 evőkanálnyi vanília aroma
2 darab 4 tojásos piskótalap, 28x42 cm a mérete.
A krém:
2 vaníliás puding 6 dl tejben megfőzve, csipetnyi sóval, majd tettem bele 15 dkg fehér csokit, amíg hűlt, egy rámát 15 dkg porcukorral kikevertem, majd adtam hozzá fél kg gesztenyemasszát és rumaromát, egy evőkanál vaníliás cukrot.
Végül összedolgoztam a két masszát.
... Egyik piskótára rákentem a krémet, erre szórtam magozott meggyet amit belenyomkodtam, majd áthúztam Hulalából készített habbal, rá a másik lap, azt is habbal kentem át, kicsit megcifráztam, majd szeletelés után olvasztott csokival megcsorgattam.
A hab:
5 dl Hulalából készült, 1 evőkanálnyi vanília aromával.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!