felvitel dátuma: 2014-02-13 12:44:38
mai nézettség: 1
nézettség: 816
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
1 loncshus ( 100-150 gr), 1 pici hagyma aprora vagva,2 tk majoranna,1 pupos tk mustar, 1 pupos tk vaj vagy margarin, 3-4 ek ketchup,2 nagyobb csipet orolt bors,1 fott tojas, szeletelt vagy reszelt sajt a tetejere,1 nyers tojas ( elhagyhato)
Előkészületi idő: 15 perc
Sütési idő: 5 perc
Főzési idő: 8 perc
Elkészítés:
A tojast megfozzuk.Amig fo a tojas addig elkeszitjuk a kremet.A loncshust kibontom es talba teszem ,villaval jol osszetorom es izesitem a hozzavolokkal.Mikor megfott a tojas megpucolom es a kremhez adom reszelve vagy aprora vagva.Joll kikeverem a kremet.Megkostolom ha nem eleg sos potolom.Vajjal megkent kenyerre rakenem a kremet 1 szelet sajtot teszek a tetejere ( lehet reszelt sajt is). 220 fokos sutoben pirosra sutom
Szakács: evi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!