Fél marék darált sertéshús 1szál sárgarápa 1 szál petrezselyem gyökér 1/2 fej vöröshagyma 1 db burgonya pici kapor, pár db pici brokkoli, só, ételízesítő cérnametélt levestészta
A répát, a petrezselyem gyökeret ,burgonyát,megtisztítjuk, lereszeljük (alma reszelőn). A vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk és a darált hússal együtt 2 evőkanál olajon a zöldségekkel együtt megdinszteljük. Felöntjük vízzel, sózzuk beleteszük a kaprot, a brokkolit, ételízesítőt, és kb 30 perc alatt készre főzzük. Cénametéltet teszünk bele. Nagyon szép sárga leves lesz és nagyon finom, ízletes.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!