!gratulalok !!Fincsi!!
25 dkg porcukor
4 tojás sárgája
1 dl étolaj
1 dl meleg víz kikeverni
25 dkg liszt
1.5 cs. sütőpor
1 cs. van.cukor
4 tojás felvert habja.összekeverjük.
A tojás fehérjét utoljára kell belekeverni. 2 részre osztjuk. sütő papirral kibélelt özgerinc formába öntjük a fele masszát.
A másik felébe 3 kanál kakaót keverünk, azt a másik formáböntjük, és tűpróbáig sütjük.
Krém:
6 dl tejben felfőzünk 2 puncs pudingot, 20 dkg. margarin, 20 dkg, cukor, kikeverni, majd a kihült pudinghoz keverjük.
összeállitás:
a már kihűlt tésztát lehet szeletelni és a krémmel ragasztani, vagy egy újabb praktika: a tésztákat hosszában elvágni 3 gyenlő részre és úgy tölteni a krémmel. mind a két féle képpen ugyan azt az eredmént kapjuk, csak a második variáció gyorsabb. ferdén szeleteljük.
tetejére:
16 kanál porcukor, 2 kanál víz, 2 kanál kakaó, 10 dkg, margarin. felmelegitjük, nem kell forralni.
Ha már kicsit hült evvel öntjük le a tésztát.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!