erdemes megprobalni, a toltelek izletesen es puhan tartja a hust.
5 db csirkemellfilé, 30 dkg zöldségkeverék, fűszersó, 1 gerezd fokhagyma,10 dkg reszelt sajt, petrezselyemzöldje, 3dl tej, 4 egész tojás, só 10 dkg vaj,20 dkg liszt
Krisztina Heizerné Gányási pulykahúsos receptjeét kicsit átalakítva elkészítettem.
A húst felszúrjuk, besózzuk, fűszerezzük.
A vajon megpirítjuk a lisztet,a tejjel sűrűre főzzük, hűtjük, beletesszük a tojásokat, a reszelt sajtot,az összeaprított zöldségzöldjét,az előfőzött zöldségkeveréket.
Megtöltjük a felszúrt húsokat, összetűzzük.Bő olajban sütjük.
Itt megtanul főzni.
Sütési tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi nyeremény sorsoláson!